Communie

Voor wie?

Doet uw zoon of dochter zijn/haar communie of lentefeest en heeft U foto's nodig voor de uitnodigingen en of de bedankjes. Neem dan gerust contact met me op. De fotoshoot is steeds op een door U gekozen locatie, Studioshoots zijn ook mogelijk.


Prijs?

De door mij goedgekeurde en bewerkte foto's worden u ALLEMAAL bezorgd via wetransfer. Ik werk niet met het systeem dat u er maar een paar mag kiezen.

* Pakket 1: Fotoshoot van 1 - 1.30 uur en aanleveren van de afgewerkte foto's via wetransfer. Dit voor €85.

* Pakket 2: pakket 1 + ontwerp van max 3 kaartjes met de door U gekozen foto's. Dit voor €115.

* Pakket 3: pakket 2 + laten drukken van de kaartjes. Dit voor de prijs van €115 + prijs kaartjes. Kaartjes hebben het formaat 21X11 cm (rechthoekig) of 15X15 cm (vierkant)

Aantal

Prijs

1-25

2,40€/stuk

26-50

2€/stuk

51-...

1,20€/stuk

Wat is niet inbegrepen?

Vervoerkosten binnen een straal van 5 km binnen Petit-Enghien zijn gratis. Eenmaal buiten de straal van 5 km wordt er een bedrag van €0,30 per km aangerekend. De route wordt berekend via Google Maps.


Extra diensten.

  • Evi Vaes Photography kan voor U de foto's laten afdrukken en/of vergroten. Hiervoor werken wij samen met een professionele afdrukcentrale. Ook bieden wij een ruim assortiment aan papierkeuzes en andere opties zoals canvas en dibond (metaal). Voor meer informatie op maat, neem gerust contact met me op. Wilt U zelf de foto's afdrukken, dan is dit uiteraard mogelijk bij uw eigen afdrukcentrale. Wij staan dan niet garant voor de kwaliteit en kleurverschillen.
  • Wenst U een boekje met enkele door U gekozen foto's dat kan ook. Het boekje heeft de maat 15X15 cm, telt 12 pagina's en heeft een linnen/lederen kaft. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.