Event

Voor wie?

Vaak bij het organiseren van een feest, event, verjaardag, huwelijk,... ben je zelf te druk bezig om met iedereen eens een praatje te slaan en heb je geen tijd om foto's te nemen. En vaak ook gebeuren er dingen die je zelf niet mee maakt omdat je net dan niet op die plaats stond.

Daarom dat ik er voor U ben om al die herinneringen vast te leggen zodat U achteraf ten volle kan genieten van al de leuke momenten.


Prijs?

Voor een event wordt er een uurprijs aangerekend.

Voor een offerte op maat gelieve contact met me op te nemen en dan bespreken we alles samen.


Wat is inbegrepen in de prijs?

  • De door mij goedgekeurde foto's worden bewerkt.
  • De foto's worden doorgestuurd via wetransfer.


Wat is niet inbegrepen?

Vervoerkosten binnen een straal van 5 km binnen Petit-Enghien zijn gratis. Eenmaal buiten de straal van 5 km wordt er een bedrag van €0,30 per km aangerekend. De route wordt berekend via Google Maps.


Extra diensten.

Evi Vaes Photography kan voor U de foto's laten afdrukken en/of vergroten. Hiervoor werken wij samen met een professionele afdrukcentrale. Ook bieden wij een ruim assortiment aan papierkeuzes en andere opties zoals canvas en dibond (metaal). Voor meer informatie op maat, neem gerust contact met me op. Wilt U zelf de foto's afdrukken, dan is dit uiteraard mogelijk bij uw eigen afdrukcentrale. Wij staan dan niet garant voor de kwaliteit en kleurverschillen.


Nieuw in ons aanbod!

Vanaf nu is het mogelijk om luchtfoto's te laten maken. Deze worden gemaakt door een klasse 1 drone piloot. Dit is iets unieks wat nog niet veel andere mensen hebben. Vraag zeker voor meer inlichtingen.