Huwelijk

Voor wie?

Bent U op zoek naar een huwelijksfotograaf die jullie speciale dag als herinnering vast kan leggen, dan kan ik daar voor zorgen.

Ik werk met pakketten waaruit U dan kan kiezen wat het beste bij jullie speciale dag past.

Alles is bespreekbaar. Daarom dat het goed zou zijn om op voorhand af te spreken zodat U mij kan uitleggen wat U van mij verwacht.

Een foto locatie is steeds door jullie aan te brengen zowel outdoor bij mooi weer als indoor bij slecht weer.


Prijs?

Tarieven 2019

  • Pakket 1: max 5 uur, minimum 170 foto's dit voor €420.
  • Pakket 2: max 8 uur, minimum 270 foto's dit voor €600.
  • Pakket 3: max 11 uur, minimum 370 foto's dit voor €825.
  • Pakket 4: max 14 uur, minimum 470 foto's dit voor €1022.


U krijgt de foto's achteraf op USB stick.

Prijzen gelden bij afspraken gemaakt tot 31/12/2021.

Evi Vaes Photography mag tussentijds de genoemde prijzen op de website aanpassen. Uiteraard verandert er niets aan de overeengekomen prijs indien het huwelijk definitief is geboekt.


Wat is niet inbegrepen?

Vervoerkosten binnen een straal van 30 km binnen Petit-Enghien zijn gratis. Eenmaal buiten de straal van 30 km wordt er een bedrag van €0,30 per km aangerekend. De route wordt berekend via Google Maps.

Eventuele verblijfskosten zijn ook niet inbegrepen in de prijs.


Extra diensten.

Evi Vaes Photography kan voor U de foto's laten afdrukken en/of vergroten. Hiervoor werken wij samen met een professionele afdrukcentrale. Ook bieden wij een ruim assortiment aan papierkeuzes en andere opties zoals canvas en dibond (metaal). Voor meer informatie op maat, neem gerust contact met me op. Wilt U zelf de foto's afdrukken, dan is dit uiteraard mogelijk bij uw eigen afdrukcentrale. Wij staan dan niet garant voor de kwaliteit en kleurverschillen.


Trouw album.

Evi Vaes Photography legt uw herinneringen graag vast in een mooi 30*30 cm album. U kunt zelf de afwerking kiezen. Voor meer informatie over hoe ik tewerk ga en de prijs kunt U gerust vrijblijvend contact met me opnemen.
Nieuw in ons aanbod!

Vanaf nu is het mogelijk om luchtfoto's te laten maken. Deze worden gemaakt door een klasse 1 drone piloot. Dit is iets unieks wat nog niet veel andere mensen hebben. Vraag zeker voor meer inlichtingen.Wendy & Bart

Dorien & Tim

Cathy & Kenneth

Sandra & Maarten

Dana & Juan

Eva & Davy

Anneleen & Kristof