New Born

Corona update 11/03/2021:

Als beroepsfotografe mag ik niet aan huis komen om foto's te nemen. Dit is een corona maatregel die ons opgelegd werd.

En daar ik ook geen studio heb, is het voorlopig niet mogelijk om een new born shoot bij mij te reserveren.

Met pijn in het hart.

Hopelijk kunnen we snel ons werk ten volle weer hervatten. 


Voor wie?

Een New Born shoot wordt gehouden binnen de eerste 4 weken na de geboorte van de baby. Dan slapen de baby'tjes nog veel en is het makkelijker om er leuke foto's van te maken.


Prijs?

Voor de eenmalige shoot is het €85.


Wat is inbegrepen in de prijs?

  • Het aantal uren shoot hangt af van de baby zelf. Als de baby plots honger krijgt is het best om hem/haar gerust te stellen en eten te geven zodat hij/zij achteraf weer tevreden op de foto kan.
  • De door mij goedgekeurde foto's worden bewerkt.
  • De foto's worden doorgestuurd via wetransfer.


Wat is niet inbegrepen?

Vervoerkosten binnen een straal van 5 km binnen Petit-Enghien zijn gratis. Eenmaal buiten de straal van 5 km wordt er een bedrag van €0,30 per km aangerekend. De route wordt berekend via Google Maps.


Extra diensten.

Evi Vaes Photography kan voor U de foto's laten afdrukken en/of vergroten. Hiervoor werken wij samen met een professionele afdrukcentrale. Ook bieden wij een ruim assortiment aan papierkeuzes en andere opties zoals canvas en dibond (metaal). Voor meer informatie op maat, neem gerust contact met me op. Wilt U zelf de foto's afdrukken, dan is dit uiteraard mogelijk bij uw eigen afdrukcentrale. Wij staan dan niet garant voor de kwaliteit en kleurverschillen.