Sport

Voor wie?

Ben je bezig met sport, heb je een club en zou je graag een paar foto's hebben voor op de website of voor op social media. Hebben jullie eens wat leuke actie foto's nodig of een groepsfoto. Foto's van de leden apart. Of organiseren jullie binnenkort een sport happening en hebben jullie nog niemand die de herinnering vast kan leggen.


Prijs?

Voor sport activiteiten wordt er een prijs op maat gemaakt, alles hangt af van wat jullie willen. Voor een offerte gelieve contact met me op te nemen.


Wat is inbegrepen in de prijs?

  • De door mij goedgekeurde foto's worden bewerkt.
  • De foto's worden doorgestuurd via wetransfer.


Wat is niet inbegrepen?

Vervoerkosten binnen een straal van 5 km binnen Petit-Enghien zijn gratis. Eenmaal buiten de straal van 5 km wordt er een bedrag van €0,30 per km aangerekend. De route wordt berekend via Google Maps.


Extra diensten.

Evi Vaes Photography kan voor U de foto's laten afdrukken en/of vergroten. Hiervoor werken wij samen met een professionele afdrukcentrale. Ook bieden wij een ruim assortiment aan papierkeuzes en andere opties zoals canvas en dibond (metaal). Voor meer informatie op maat, neem gerust contact met me op. Wilt U zelf de foto's afdrukken, dan is dit uiteraard mogelijk bij uw eigen afdrukcentrale. Wij staan dan niet garant voor de kwaliteit en kleurverschillen.